PODZIMNÍ ČAJ

sobota 25.10. 2014

Milí přátelé Aubriety,

mám ráda podzim, dlouhé večery, které se zítřkem ještě prodlouží, mlhy a deště, návraty do teplého domova. Ten čas na mě vůbec nepůsobí depresivně, spíš je to nejromantičtější období roku.

Pojďme si ho společně užít. Není nic krásnějšího, než posezení doma při svíčkách, nebo dokonce u krbu a pohled na zamlženou přírodu. není nic krásnějšího, než procházka usínající přírodou, vůně tlejícího listí a ten pocit, že se můžete vrátit do tepla ke knížce a čaji.

A právě o čajích by měl podzim na Aubrietě být. Je tolik druhů čajů, já bych ale chtěla dát přednost těm bylinkovým a třeba i okořeněným  skořicí, hřebíčkem…… Pokaždé bychom si měli uvařit chuťově, ale i blahodárným účinkem zcela jiný čaj. Budeme vytvářet nové a nové kombinace z nasušených bylinek, ovoce a koření, bez barviv a vonných přísad. Čaje budou vonět tak, jak voní příroda.

Spoustu krásných podzimních zážitků třeba s Aubrietou Vám přeji, Vaše Aubrieta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Co když si příště nevzpomenete?

Nejnovější aubrietin příspěvek přímo na Váš e-mail :-)


Děkuji za Vaši návštěvu

Powered by WordPress Popup