TOULKY K ŠÍPKOVÉMU KEŘI

neděle 19.10. 2014

Milí přátelé Aubriety,

už jsem tady dlouho nevařila. A přitom to máte tak rádi. Já taky vařím, protože musím,  často, ale nerada. Raději se toulám přírodou. Recept na šípkový džem, který jsem dnes pro Vás napsala splňuje obojí. Krásně se při sběru projdete přírodou, předpokládám, že budete sbírat šípky šípkové růže, u nás planě rostoucí, a když džem následně dobře uvaříte, nakrmíte a potěšíte všechny okolo Vás.

Vezměte si proutěný košík, holínky – venku už je mokro a vyražte. Daleko od silnic a od civilizace porostou ty nejlepší. A protože  nemůžete otrhat celý šípkový keř, něco je potřeba nechat pro ptáky, budete muset chodit dlouho a najít spoustu šípkových keříků.

Možná Vám to zabere celý den. To bude ale krásný den. Příroda bude vonět podzimem, možná vyrazíte brzy z rána, to je ještě mlha a nebo navečer, západ slunce bude  ozařovat čerstvě zbarvené stromy a keře…..Ach jo,  zase jsem se nechala unést. Příště bude zamyšlení z metra. Tam se taky občas toulám.

Toulejte se hlavně ve zdraví,

Vaše Aubrieta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Co když si příště nevzpomenete?

Nejnovější aubrietin příspěvek přímo na Váš e-mail :-)


Děkuji za Vaši návštěvu

Powered by WordPress Popup